We use cookies on this website to: offer the basic functionality of our website; and generate user statistics via Google Analytics to make our website more user friendly and improve its quality.
For more information, please see our Cookie Policy.

Follow us on

facebook
Op deze Wereldlichtjesdag denken we met liefde aan al die kinderen die er helaas niet meer zijn ⭐️... We zijn dan ook heel dankbaar met die doelen op ons platform, die zich zo inzetten voor de genezing van zieke kinderen óf die zich inzetten voor die kinderen die op een andere manier dringend hulp nodig hebben! Wil je hun hierbij steunen? Neem even een kijkje op onze site en vind dat doel waar jij een warm ❤️ toe draagt, https://www.splitagift.com/charities
5 days ago
facebook
Vandaag even extra aandacht voor alle vrijwilligers! Want zij doen iedere dag geweldig werk! Wil je hun inzet op een andere manier steunen? Organiseer dan voor een bijzondere gelegenheid je cadeau via Split-A-Gift en deel zo een % van je cadeaugeld (het gehele bedrag kan natuurlijk ook!) met een van onze goede doelen, https://www.splitagift.com/charities Geweldig toch, om met z'n allen een verschil te kunnen maken 🙏🏼 Geniet van het weekend!
1 week ago
facebook
Vandaag, op Wereld Aids Dag, vragen we weer extra aandacht voor de strijd tegen aids en hiv. Onze partner Stichting Orange Babies zet zich hier continue voor in! Steun hun hierbij via Split-A-Gift en maak zo een verschil 🙏🏼, https://www.splitagift.com/charity/orange-babies #sharingiscaring
1 week ago
facebook
Vandaag, #GivingTuesday, denken we nog eens extra in 'The Spirit of Giving'! Wil je ook een verschil maken? Regel dan voor een gelegenheid je eigen cadeau via Split-A-Gift en deel zo een % van je cadeaugeld met een van onze doelen van het platform, https://www.splitagift.com/charities Want samen kunnen we een verschil maken 🙏🏼!
2 weeks ago