We use cookies on this website to: offer the basic functionality of our website; and generate user statistics via Google Analytics to make our website more user friendly and improve its quality.
For more information, please see our Cookie Policy.

Follow us on

facebook
Wij dragen onze goede doelen partners vandaag een extra warm 💜 toe, super als jij dit ook doet, https://www.splitagift.com/charities. Happy Valentine's Day!
3 days ago
facebook
We hebben er weer een prachtig doel bij, Stichting Kanjer Wens!!! Zij zetten zich in om wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen 🙌🏻 en hebben daarbij natuurlijk ook jouw steun nodig! Dus heb je iets te vieren en vind je het fijn een % van je cadeaugeld (dit kan van 5-100%) met hun te delen? Kijk dan even, https://www.splitagift.com/charity/stichting-kanjer-wens. Want samen kunnen we een verschil maken 💪🏻!
1 week ago
facebook
Ieder jaar wordt op deze Wereldkankerdag stilgestaan bij de impact van kanker. Wij doen dit ook en vragen daarom jullie steun aan een van onze doelen, die hier op diverse manieren mee verbonden zijn! Heb je binnenkort iets te vieren? Denk dan aan Split-A-Gift, een gemakkelijke, transparante en originele manier om een % van je cadeaugeld (of het hele bedrag) te doneren aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) of de Vrienden van de Vruchtenburg. Want... #sharingiscaring!
1 week ago
facebook
In deze video wordt weer benadrukt hoe verdrietig het is dat duizenden kinderen in Nederland niet meer thuis kunnen wonen en telkens worden 'doorverhuisd' van opvang naar opvang. Dit moet stoppen en daarbij kan Het Vergeten Kind jouw steun zo goed gebruiken! Organiseer daarom voor een gelegenheid je cadeau via Split-A-Gift en deel zo een % van je cadeaubedrag (het hele bedrag kan natuurlijk ook!) met dit mooie doel, https://www.splitagift.com/charity/het-vergeten-kind! Want samen kunnen we in deze 'Week van Het Vergeten Kind' een verschil maken!
2 weeks ago
facebook
Deze week staan we stil bij slokdarmkanker, iets waar onze partner, de Maag Lever Darm Stichting ook nu weer extra aandacht voor vraagt! Er is onderzoek nodig om deze ziekte in een eerder stadium op te sporen en jij kunt hun hierbij steunen 🙏🏻! Organiseer voor een gelegenheid je cadeau via Split-A-Gift en deel zo een % van je cadeaugeld met hun, https://www.splitagift.com/charity/maag-lever-darm-stichting. Een bijzondere manier om zo een verschil te kunnen maken! #sharingiscaring
3 weeks ago